U Vili Rova živimo to što radimo. Temelj naše kuhinje je prenijeti gostima na tanjuru bogatstvo otoka Krka kojim se ponosimo.

Chef kuhinje Marin Pleše, rodom iz Malinske, savladao je suvremene kulinarske tehnike radeći u dva vrhunska hrvatska restorana – ManO u Zagrebu te Pelegrini u Šibeniku. Danas kao chef restorana Vila Rova želi svojim jelima zaintrigirati goste da upoznaju Krk kroz punoću okusa uz koje je odrastao na otoku.

S timom kuhara, iza kojih stoji iskustvo rada u najboljim hrvatskim i stranim restaurantima, iz dana u dan stvara jela koja na maštovit način prenose obilje krčkog podneblja istovremeno poštujući korijene kuhinje otoka. Konobari Vile Rova upotpunit će vaš doživljaj jela s pažljivo odabranim lokalnim i stranim vinima.

Restoran Vila Rova daje iskorak u podizanju kvalitete svoje ponude, nastavljajući se na istoimeni hotel Vila Rova, nedavno proglašenim najboljim hotelom Hrvatske u kategoriji mali i obiteljski hoteli. Od 1996. vlasnici i osnivači hotela, obitelj Krnčević, uz samo more i slikovite uvale Malinske, razvijaju i unaprjeđuju svoju ponudu koju već desetljećima prepoznaju i vjernošću nagrađuju njihovi brojni gosti.