Opći uvjeti poslovanja

Vlasnik web stranice i Restorana Vila Rova je poslovni subjekt Ugostiteljstvo i trgovina Rova, Rova 28, 51 511 Malinska.

OIB: 09400923251

E-mail:info@restoran-vila-rova.com

Telefon:+385 51 866 100

Restoran Vila Rova njeguje vrijednosti održivosti, očuvanja gastronomskog nasljeđa otoka Krka i izvrsnost kvalitete usluge. Želimo stvoriti iskustvo koje spaja moderno i tradicionalno pružajući gostima jedinstveno iskustvo uživanja u vrhunskoj hrani u lijepom prirodnom ambijentu.

Kroz odabir sastojaka i njihovu pripremu, želimo očuvati okus i autentičnost jela koja su dio bogate kulinarske baštine otoka Krka. Kroz primjenu ekoloških praksi kao što su recikliranje i korištenje sezonskih namirnica težimo minimizirati negativan utjecaj na okoliš i aktivno doprinijeti održivosti našeg poslovanja.

Radno vrijeme restorana i kuhinje
Restoran Vila Rova ima sezonsko radno vrijeme, a o aktualnom radnom vremenu i novostima se možete informirati na našoj web stranici.

Rezervacija stola
Kako biste osigurali svoje mjesto u Restoranu, možete ga unaprijed rezervirati putem e-mail adrese info@restoran-vila-rova.com, na broj telefona +385 51 866 100, putem naše web stranice ili osobno na recepciji Vile Rove. Od nas ćete zatim zaprimiti pismenu potvrdu termina.

U slučaju kašnjenja Vas ljubazno molimo da nas obavijestite o tome. U protivnom Vaše će mjesto biti rezervirano još 15 minuta. Po proteku navedenog vremena rezervaciju ukidamo i zadržavamo pravo naplate troška otkazivanja iste.


Prilikom rezervacije zatražit ćemo Vas ime, prezime, kontakt broj, prehrambene navike kao i eventualnu uplatu depozita ili važeću kreditnu karticu, za koju zadržavamo pravo autorizacije tj. provjere valjanosti iste.

Uvjeti rezervacije
Besplatno otkazivanje i izmjene za rezervacije do 4 osobe moguće su do 24 sata prije rezerviranog termina. Otkazivanje ili izmjenu je potrebno poslati pismenim putem na gore navedenu e-mail adresu. Od nas ćete potom primiti potvrdu istog. Za otkazivanje unutar 24 sata od termina rezervacije zadržavamo pravo naplate troška otkazivanja.

Besplatno otkazivanje i izmjene za grupne rezervacije (5 - 9 osoba) su moguće do 48 sata prije rezerviranog termina. Otkazivanje ili izmjenu je potrebno poslati pismenim putem na gore navedenu e-mail adresu. Od nas ćete potom primiti potvrdu istog. Za otkazivanje unutar 48 sati od termina rezervacije zadržavamo pravo naplate troška otkazivanja.

Za grupe od 10 osoba i više te posebne evente poput vjenčanja i ostalih proslava primjenjuju se posebni uvjeti te je potrebno uplatiti depozit kao garanciju rezervacije. U slučaju otkazivanja istih depozit ne vraćamo.

Odijevanje i ponašanje
Prilikom posjete Restoranu Vila Rova ljubazno Vas molimo da se pridržavate smart casual kodeksa odijevanja. Ulazak u sportskoj odjeći, odjeći za plažu i natikačama nije dozvoljen.

Svaki se gost prilikom boravka u prostorijama Restorana Vila Rova obvezuje kulturno ophoditi prema ostalim gostima i zaposlenicima. U slučaju povrede istog ili narušavanja reda i mira, zadržavamo pravo udaljiti gosta koji svojim ponašanjem ometa ostale goste ili zaposlenike Restorana.

Osobama u alkoholiziranom stanju može biti odbijen ulazak u prostore Restorana te će se isti smatrati otkazivanjem rezervacije koja podliježe troškovima.

Ponuda Restorana Vila Rova
Ponuda restorana Vila Rova temelji se na sezonalnosti i dostupnosti namirnica pa su moguće kratkoročne izmjene jelovnika.

Ukoliko s Vama dolaze i djeca, ljubazno Vas molimo da nas o istome informirate kako bismo prilagodili našu ponudu najmlađima.

Couvert je sastavni dio a la carte ponude te se naplaćuje prema važećem cjeniku.

Prehrambene navike, intolerancija na određene vrste namirnica i alergeni
Informacije o posebnim prehrambenim navikama, intolerancijama i alergijama nam je potrebno pružiti unaprijed, prilikom rezervacije stola.

Na našem jelovniku pronaći ćete informacije o alergenima u svakom jelu. Vaše intolerancije ćemo uvažiti, no imajte na umu da ne možemo garantirati dostupnost svih sljedova i jela te da se okusi mogu bitno razlikovati ukoliko su neke od namirnica uskraćene.

Zbog tehničkih i organizacijskih ograničenja ne možemo garantirati kompletnu odsutnost bilo kojeg alergena u hrani koju poslužujemo. Osobe koje imaju izražene alergijske reakcije, a koje mogu dovesti do neželjenih situacija, ne poslužujemo.

Obveze restorana Vila Rova
Obvezujemo se konstantno voditi brigu o pruženoj usluzi, sukladno zakonskim propisima i prema pravilima i uzancama struke te ćemo svoje obveze nastojati ispunjavati u cijelosti.

Želimo Vam ugodan boravak i autentično, nezaboravno iskustvo u Restoranu Vila Rova.